|| F O T O S H O O T ||

Een fotoshoot is erg leuk om samen te doen. Je bent samen gezellig onderweg en houdt er prachtige herinneringen aan over door de foto's die gemaakt worden. Je kunt denken aan een fotoshoot tijdens je training, wedstrijd, alleen van je hond, samen met je hond en foto's waarbij er kleurenpoeder wordt gebruikt. Je kunt ook denken aan familieaangelegenheden of speciale bijeenkomsten. 

Op jullie gemak

Wanneer we elkaar op de locatie zien dan is het fijn en belangrijk dat jullie je op je gemak voelen dus we nemen de tijd om even te wennen. We overleggen wat we gaan doen en ik zal jullie er samen doorheen helpen. Ik let daarbij op de plek waar jullie staan, hoe je hond of jullie beiden op de foto komen en geef daarin wat begeleiding wanneer nodig. Ontspanning is een belangrijk onderdeel van een fotoshoot; als jullie wat spanning voelen dan zie je dat terug op de foto. We houden het ontspannen door steeds even pauze te houden om hardop na te denken over wat jullie op dat moment nodig hebben. Ten alle tijden ben jij baas over je hond en kun je grenzen aangeven of suggesties doen. 

Examen of wedstrijd

Tijdens een examen of een wedstrijd zal ik in jouw buurt zijn, op afstand. Je zult niet echt merken dat je gevolgd wordt door m'n lens maar de foto's zullen je laten zien dat ze gevuld zijn met jouw mooiste momenten. 

Een fotoshoot in Almere of op locatie kost € 60,-. Vooraf hebben we contact over de locatie en de weersverwachting. Na de shoot kun je een keuze maken van 10 gratis foto's uit een album van alle gelukte foto's. Extra foto's bijbestellen is natuurlijk altijd mogelijk. 

Een album van een afdeling binnen IGP kost € 50,-. Natuurlijk is het fotograferen van meerdere afdelingen mogelijk en volgt er een korting in de vorm van het uitkiezen van een oplopend aantal gratis foto's. (*tijdens een ééndaags evenement is een album van afdeling A niet mogelijk)

Heb je nog vragen? Stuur mij dan een berichtje


c95b921c-868b-4ac7-a9ae-008c4085a17d_1
Denise2
MWF_9823
6739NadiaenBuddha
Helen3
Pim3
Sico1
Telma
Telma2E-mailen