.
.

|| F O T O S H O O T ||

Een fotoshoot is erg leuk om samen te doen. Je bent samen gezellig onderweg en houdt er prachtige herinneringen aan over door de foto's die gemaakt worden. Je kunt denken aan een fotoshoot tijdens je training, wedstrijd, examen, alleen of samen met je hond en/of  foto's waarbij kleurenpoeder wordt gebruikt. Je kunt ook denken aan familieaangelegenheden of speciale momenten. 

Op jullie gemak

Tijdens een examen of wedstrijd zul je haast niet merken dat ik er foto's van je worden gemaakt. Met m'n lens ben ik dichtbij om jouw mooiste momenten vast te leggen. Wanneer we elkaar op een locatie ontmoeten dan is het fijn en belangrijk dat jullie je op je gemak voelen dus we nemen de tijd om even te wennen. We overleggen wat we gaan doen en ik zal jullie helpen met hoe dat gaat. Ik let daarbij op de plek waar jullie staan, hoe je hond of jullie beiden op de foto komen en geef jullie daarin begeleiding (wanneer nodig). 

Ontspanning is een belangrijk onderdeel van een fotoshoot en dat krijgen we voor elkaar door bijvoorbeeld steeds even pauze te nemen, even te spelen met je hond en door hardop na te denken over wat jullie op dat moment nodig hebben. Ten alle tijden ben jij baas over je hond en kun je je grenzen aangeven of suggesties doen. 

Heb je nog vragen? Stuur mij dan een berichtje


c95b921c-868b-4ac7-a9ae-008c4085a17d_1
Denise2
MWF_9823
6739NadiaenBuddha
Helen3E-mailen
Bellen
Instagram