Hoi! 
Mijn naam is Mariëlle en fotografie, met name hondensportfotografie, is al m'n jarenlange passie. Het contact tussen en met mensen en dieren, de spanning naast een wedstrijdveld en het maken van mooie herinneringen voor anderen maakt mij gelukkig en het is heel fijn om dit door middel van foto's naar voren te laten komen. Mijn camera is mijn technische maatje maar een foto wordt gemaakt met m'n oog (wat ik zie) en met mijn hart (wat ik voel). 

Er zijn natuurlijk genoeg (hondensport) fotografen te vinden en vanuit die gedachte is het belangrijk om te onderscheiden. Je zult dan ook merken dat jouw foto's niet alleen gevuld zullen zijn met jouw mooie acties maar ook met emotie. Ik kijk naar het geheel en het detail, de beweging en de verstilling, de emotie en de liefde. Vanachter m'n lens bekijk ik de wereld vanuit meerdere posities; dichtbij en veraf. 

Een foto van Maatwerk Fotografie is een beeld dat jij kent, voelt en meeneemt de toekomst in . 


Mariëlle

Maatwerk Fotografie 

Uitrusting: 
Enthousiasme, Nikon D500, Nikon D7200, Nikkor 18-55mm, Nikkor 50mm, Nikkor 55-300mm, Tokina 100mm Macro, Sigma 150-600mm. Photoshop & Lightroom.  
E-mailen