Een fotoshoot is erg leuk om samen met jouw dier(en) te doen. Je bent samen gezellig onderweg en houdt er prachtige herinneringen aan over door de foto's die gemaakt worden. 

We zoeken samen naar een plek die jij leuk vindt of ik doe je een voorstel voor de locaties die ik ken. We kunnen natuurlijk ook afspreken op de club waar je traint als je foto's wilt maken van je training. Vooraf bespreken we wat je zou willen en wat je kunt verwachten tijdens een afspraak. 

Ontmoeten we elkaar eenmaal op de locatie dan is het fijn en belangrijk dat jullie je allebei op je gemak voelen dus we nemen de tijd om even te wennen. We overleggen wat we gaan doen en ik zal jullie er samen doorheen helpen. Ik let daarbij op de plek waar jullie staan, hoe je hond of jullie beiden op de foto komen en geef daarin wat begeleiding wanneer nodig. 

Ontspanning is een belangrijk onderdeel van een fotoshoot, als jij of je dier(en) zich wat gespannen voelen dan zie je dat terug op de foto. We kunnen steeds even pauze houden en hardop nadenken over wat jij en je dier(en) op dat moment nodig hebben. 

We maken er samen iets moois van!