Een fotoshoot is erg leuk om samen met jouw dier(en) te doen. Je bent samen gezellig onderweg en houdt er prachtige herinneringen aan over door de foto's die gemaakt worden. Je kunt denken aan een fotoshoot tijdens je training, wedstrijd, alleen van je hond, samen met je hond en foto's waarbij er kleurenpoeder wordt gebruikt. 

Passend bij wat je graag wilt, zoeken we samen naar een plek die jij leuk vindt of waar je training/wedstrijd plaatsvindt.  Het kan ook zijn dat ik je een voorstel voor de locaties die ik ken. Vooraf bespreken we wat je zou willen en wat je kunt verwachten tijdens een afspraak. 

Wanneer we elkaar op de locatie zien dan is het fijn en belangrijk dat jullie je op je gemak voelen dus we nemen de tijd om even te wennen. We overleggen wat we gaan doen en ik zal jullie er samen doorheen helpen. Ik let daarbij op de plek waar jullie staan, hoe je hond of jullie beiden op de foto komen en geef daarin wat begeleiding wanneer nodig. 

Ontspanning is een belangrijk onderdeel van een fotoshoot, als jij of je dier(en) zich wat gespannen voelen dan zie je dat terug op de foto. We kunnen steeds even pauze houden en hardop nadenken over wat jij en je dier(en) op dat moment nodig hebben. 

Tijdens een fotoshoot op een wedstrijd zal ik in de buurt zijn, op afstand. Je zult niet echt merken dat je gevolgd wordt door de lens maar de foto's zullen je laten zien dat ze gevuld zijn met jouw mooiste momenten. 

Als je nieuwsgierig bent geworden en je wilt meer weten over alle mogelijkheden? Stuur mij dan even een berichtje

We maken er samen iets moois van!