Fotografie is al een jarenlange passie. Door veel te oefenen en te proberen werd fotograferen mij steeds meer eigen. Toen ik eenmaal wat beter met een fototoestel overweg kon, heb ik meerdere workshops en korte opleidingen gevolgd.

Er zijn natuurlijk veel (hondensport) fotografen te vinden en vanuit die gedachte is het belangrijk om te onderscheiden. Natuurlijk is mijn camera m'n technische maatje maar een foto wordt gemaakt met m'n oog, wat ik zie, en met mijn hart, wat ik voel.  Als beeldenvanger landt mijn oog op het geheel en het detail, de beweging en de verstilling, de emotie en de liefde. Vanachter m'n lens bekijk en beleef ik de wereld vanuit meerdere posities; dichtbij en veraf. 

Het contact met dieren maakt gelukkig en het is heel fijn om dit door middel van foto's naar voren te laten komen. 

Foto's die ervoor zorgen dat jouw moment vast ligt. Een beeld dat jij voelt, een moment dat jij herbeleeft en meeneemt de toekomst in . 

** Jongeren en Corona **

www.samenvoordejongeren.com

Sinds kort heb ik mij aangemeld als (wandel)coach voor jongeren in de omgeving van Utrecht en Almere. M'n idee hierbij is om in contact te komen met jongeren en met hen beelden/foto's te maken over hoe het voor hen is; het leven tijdens Corona. Het is voor de jongeren en mij gebaseerd op vrijwilligheid, het kost dus niets, het zijn geen (verkapte) therapie gesprekken. 

Mocht je in deze tijden gewoon iets creatiefs willen doen en daarbij, als jij dat wilt, gebruik wilt maken van een luisterend oor, neem dan gewoon even contact met mij op, dan verzinnen we samen iets! 


Mariëlle

Maatwerk Fotografie 


Uitrusting: Nikon D500, Nikon D7200, Nikkor 18-55mm, Nikkor 50mm, Nikkor 55-300mm, Tokina 100mm Macro, Sigma 150-600mm. Photoshop & Lightroom.